за дома

за градината

информация

блог

RSSвидео

RSSаудио

начало » новини » Нови идеи за банята в Мосю Бриколаж

 Новини

Нови идеи за банята в Мосю Бриколаж

26.05.2009

Само преди половин век собствената баня у дома е била рядък лукс, а дори и днес това помещение остава един от най-надеждните индикатори за благосъстоянието на собствениците на жилището.
Просторната баня, с достатъчно място за всяка една от зоните, с голямо огледало и хидромасажна вана, със скъпи иноксови или дървени аксесоари и дизайнерска санитария е мечта за много, но реалност за малцина. Но това съвсем не значи, че не може да имаме красива и удобна баня на достъпна цена.
От 27-и май в магазините “Мосю Бриколаж” започва месецът на банята. В рамките на каталог „Баня” над 120 артикула за облицовка, обзавеждане и декорация на банята ще се предлагат на промоционални цени. Не за първи път „Мосю Бриколаж” предлага цялостни решения за банята на пакетна цена. Предложенията са в две ценови категории, като елементите в тях са съчетани стилово и цветово.Банята “Клое” е на цена 399.00 лв. и включва: стенни плочки за 16 кв.м в цвят беж; подови плочки за 4 кв. м в цвят беж; моноблок; мивка; смесител за мивка; смесител за душ. При покупка на целия комплект, „Мосю Бриколаж” подарява 4 торби лепило за плочки.

Баня “Осака” е изпълнена от по-висок клас материали и е на цена от 699.00 лв. Промоционалният комплект включва: стенни плочки в цветове беж, сив, син или черен; подови плочки в съответстващи нюанси; комплект моноблок и мивка; смесител за мивка; смесител за душ.
За онези, които имат желание сами да подберат отделните елементи в своята баня, “Мосю Бриколаж” предлага разнообразие от дизайн и цени във всички основни продуктови групи: душ кабини, моноблокове, смесители, мивки, шкафове за баня.
Наред с познатите решения, в “Мосю Бриколаж” ще намерите и някои новости в оборудването на банята. Пример за това е термостатният смесител за душ и вана. Този тип смесители са създадени с цел икономия и оптимално използване на водата и енергията. Термостатният смесител е снабден с бутон за блокиране на температурата на 38 градуса. По-високата температура на водата се постига с натискането на специален бутон и едновременно завъртане на крана. През последните години термостатните смесители навлизат масово не само заради възможността за контрол на разходите. Те са предпочитани и от семейства с деца, защото гарантират защита от изгаряне с гореща вода. Цената на термостатния смесител за душ в каталог „Баня” е 119.00 лв.
Друга актуална тенденция са душ системите с широк диаметър на главата. При тях водата пада с ниско налягане и върху по-голяма площ. Така шумът в банята е максимално ограничен. Душ система с широка глава и подвижен душ в „Мосю Бриколаж” струва 69.00 лв.
Финалният акцент в банята са аксесоарите. В “Мосю Бриколаж” ще откриете комплекти, изработени от висококачествена пластмаса, керамика, стъкло или метал, с разнообразни цветове и дизайн. Комплект от 6 части хром и стъкло е на цена 24.99 лв.

промоционален каталог