за дома

за градината

информация

блог

RSSвидео

RSSаудио

начало » За нас

 За нас

 

Mr.Bricolage в България

Инвеститор в магазини “Mr.Bricolage” в България е “Доверие Брико” АД. Дружеството е учредено през 1999г. с цел изграждане и управление на веригата магазини на територията на България, Сърбия, Македония и Албания. Собствеността на компанията в България е поделена между “Доверие Капитал” АД с 55% и френското акционерно дружество „Mr.Bricolage” SA, което притежава 45% от акциите.


Марката навлиза на българския пазар през 2000г., когато е открит първият магазин в София. В момента в България работят 10 магазина в София, Пловдив, Варна, Благоевград, Бургас,  Плевен, Русе и Добрич. Тяхната търговска площ възлиза на 45000 м2. Магазините от веригата “Mr.Bricolage” осигуряват 550 работни места. Ежедневно в търговските центрове влизат и пазаруват над 7 000 души, а за периода 2000 - 2013 г са били посетени от над 28,5 млн. клиенти.Магазините в България

Под един покрив в 10-те магазина “Мr.Bricolage” в България са представени над 35 000 стоки за дома и градината с доказано качество и пазарни цени. Асортиментът от продукти включва всичко необходимо за ремонта, поддръжката и декорирането на дома и градината, като комбинира както базисни и масови, така и по-луксозни и нови за българския пазар стоки. Продуктовата оферта постоянно се обновява и предлага на българските клиенти иновативни като дизайн, материали или технология продукти.

Асортиментът е обособен в следните категории: 1. Технически – Железария, Инструменти, Авто аксесоари, Електрически материали, ВиК продукти, Отоплителни уреди, Строителни материали; 2. Декоративни - Бои и лакове, Тапети, Домашен текстил, Пердета, корнизи, щори, Осветителни тела; Подови настилки – паркет, балатум, мокет, Килими, Малки мебели, Кухненски шкафове; 3. Баня - Плочки за баня, Санитария, Мебели за баня, Смесители, Аксесоари за баня 4. Градина – Растителност външна и вътрешна, семена и луковици, съдове, Градински инструменти, Мебели, шатри, чадъри, басейни, Продукти за поливане, помпи  и много други.

Магазините са изградени по френски стандарт, в който разположението, излагането и обозначаването на артикулите цели лесна ориентация и максимално удобство при пазаруването. Обучените консултант-продавачи предоставят любезно обслужване и компетентни съвети. Всеки магазин предлага и допълнителни услуги като нарязване на дърво и стъкло, рамкиране, тониране на бои, изработка на ключове, заточване на вериги, гаранционен сервиз, транспорт до дома.


Подходящото разположение на търговските центрове, лесният достъп, многобройните места за паркиране и многообразието от стоки и услуги са сред важните причини, които улесняват пазаруването и го правят приятно.


Mr.Bricolage в Македония

„Брико Македония” ДООЕЛ (дъщерно дружество на „Доверие Брико” АД) представлява марката „Мосю Бриколаж” в Македония. На 29 март 2011 г бе открит първият магазин от веригата в гр. Скопие с търговска площ от 3000 м2 и 49 служители. Магазин "Мосю Бриколаж" предлага на своите клиенти широк избор от 30 000 артикула, селектирани прецизно за да отговорят в най-висока степен на пазарните тенденции и качество на пазарни цени

 Mr.Bricolage в Сърбия

„Доверие Брико” АД преустанови търговската си дейност в Сърбия, като е в процес на ликвидация на своето дъщерно дружество „Брико Спец” ДОО. В Нови Сад функционира магазин Mr.Bricolage на площ от 2 200 м2 на база на договор за франчайзинг на местен партньор с френското дружество Mr.Bricolage SA.

 

 

Регулирана вътрешна информация
промоционален каталог