Кариери

 

Кариери

Имате потенциал и искате да се развиете?

Ние можем да Ви предложим работно място, в което да се разгърнете изцяло. Ние в Mr.Bricolage целим непрекъснато развитие и запазване на лидерската ни позиция, като за да постигнем това, предлагаме работа на специалисти с утвърден професионален опит и на млади специалисти с новаторско мислене и желание за обучение и развитие в голяма международна компания.
Ако Вие сте от тях и не Ви е страх от предизвикателства, не се колебайте да се свържете с нас. Разгледайте свободните ни позиции или кандидатствайте чрез нашата форма.

Свободни позиции

Описание на позицията


За наш магазин в София търсим Енергични, Комуникативни и Отговорни Колеги - добри търговци, който обичат ремонтните дейности и всичко свързано с интериора и поддръжката на дома и градината. Ако разпознавате себе си в това описание, моля възползвайте се и кандидатствайте за предлаганата от нас позиция ПРОДАВАЧ-КОНСУЛТАНТ КЛИЕНТИ на пълно или непълно работно време.

Нашите ПРОДАВАЧ-КОНСУЛТАНТИ проактивно търсят контакта с клиента и често надминават неговите очаквания за качествено обслужване и професионална консултация. Те поддържат районите си подредени, атрактивно презентират стоката и се грижат за коректността на етикетирането и обозначаването на продуктите.

Те са идейни и отговорни към нуждите на клиентите. Те са инициативни и енергични. Те са сърдечни и съвместно се подкрепят.

Ако искате да станете част от нашите екипи,

- имате интерес, познания и практически опит в използването на продукти от асортимента на магазина и в частност на продукти за техническата поддръжка на дома;

- имате желание да работите с клиенти и да реализирате успешни продажби

- в готовност сте за работа на работни смени и по график

- уважавате хората от екипа си и успешно изграждате стабилни отношения с колегите, основани на толерантност и доверие,

изпратете ни Вашата автобиография.

Нашето предложение е:

- Приятна екипна атмосфера;

- Отговорна и разнообразна работа в мотивиран екип;

- Добро възнаграждение;

- Допълнителни социални придобивки (ваучери за храна, допълнително здравно застраховане, добавка за всеки колега, който в полза на здравето си е решил да не практикува тютюнопушене и други);

- Различни стимули за постигнати резултати;

- Възможност за професионална реализация;

- Адаптирано обучение и въвеждане в работата.

При нас вече намериха своята професионална реализация над 600 човека.
Благодарим Ви за доверието!

Ще поканим на разговори само кандидатите, одобрени по документи.

Гарантираме, че обработката на личните данни на кандидатите, ще бъде съобразена с разпоредбите на Закона за защита на личните данни.

Форма за кандидатстване

Избери файл(ове)
Няма избран файл Файла е твърде голям (>10mb) Моля изберете файл със следното разширение: .pdf, .doc, .docx, .png, .jpg, .jpeg, .txt

Изградени ценности

 
 Клиентите
Една от най-важните ни цели е да удовлетворим нашите клиенти и техните изисквания, да им предоставим своите услуги с изключително внимание, приятелска усмивка и уважение.
 Превъзходство в нашата среда
Качествено и професионално отношение към нашите клиенти, франчайза и компанията, за да бъдем винаги на лидерска позиция в нашата среда.
 Винаги в екип
Ценим своят екип и неговите устои, базирани на уважение, изслушване, разбиране, взаимна подкрепа и общи постижения.
 Успехът на нашия персонал
Основната движеща сила за нашите мениджъри - да осигурят успеха на персонала, чрез развитието на техните умения и поощряване на техните идеи.
 Качество на услугите
Винаги най-висококачествените услуги на достъпни и конкурентни цени за нашите клиенти. Задължително осигуряване на допълнителни удобства.

Компанията и хората

 
На всеки етап от развитието ни основна движеща сила са хората, които работят с нас. Създали сме условия на работа, основани на принципите на:
• Обективност
• Професионализъм
• Справедливост
• Равнопоставеност
• Единност
 
Прилагаме еднакви критерии при подбора и оценяването на персонала ни, като търсим оптимално съответствие между квалификация, умения и личностни качества на кандидатите и изискванията за съответната длъжност. Осигуряваме условия за адаптиране на новите служители чрез запознаване с цялостното функциониране на компанията и системно прилагане на въвеждаща програма за новоназначените служители. Ние стимулираме предаването на опит и знания, както и непрекъснатото професионално усъвършенстване чрез формално обучение, обучение на работното място, практически обучения съответстващи на спецификата на бизнеса. Инвестираме в хората Развитието на нашите служители е осигурено чрез възможности за вътрешна ротация, участие в различни проекти, управление на кариерата чрез индивидуален план за развитие. Компанията има разработена и въведена социална политика, свързана с допълнително пенсионно осигуряване, допълнително здравно осигуряване и други придобивки. Ние инвестираме в хората и ги подкрепяме. Вярваме, че мотивираният екип е ключов фактор за успеха ни и затова сме изградили един надежден и ангажиран екип, който да съпровожда нашето развитие както в България, така и в региона.

Компанията и Вие

 
Непрекъснатото развитие и запазването на лидерската позиция постигаме чрез инициативността, бизнес мисленето и отговорното отношение на нашите служители. Стратегията ни за разрастване както на националния пазар, така и в региона, определя търсенето на специалисти с утвърден професионален опит в България и чужбина, но и на млади специалисти с новаторско мислене и желание за обучение и развитие в голяма международна компания.
Възможностите за кариера при нас са в различни области, а постигането на добри резултати, стремежа за повишаване на квалификацията и самоусъвършенстване са предпоставка за израстване в компанията.

Области за развитие на кариера:


Продажби

Покупки

Маркетинг

Финанси

Счетоводство

Информационни
системи

Човешки ресурси

Бизнес развитие

Станете част от нашето семейство


Ако желаете да станете част от екипа, можете да попълните нашата on-line форма за кандидатстване. Така ще бъдете включени в нашата база данни, за което ще бъдете известени. Ние ще се свържем с Вас в случай, че някоя от вакантните позиции, които Mr.Bricolage предлага, отговаря на Вашите опит и квалификация.

Защо Mr.Bricolage?

Mr.Bricolage е една от най-успешните вериги в Европа, част от Mr.Bricolage Groupe. Mr.Bricolage е водеща марка във всяка една от страните, в които има магазини, включително България. Магазините с марката Mr.Bricolage в България се управляват от българо-френското акционерно дружество Доверие-Брико. Това е място за хора, които обичат да общуват и черпят вдъхновение от контакта с клиентите и колегите си, хора които търсят и приемат професионални предизвикателства, мислят за себе си в дългосрочен план и се отдават на работата си. Като голяма търговска компания, утвърдила се на пазара с висок стандарт в обслужването, ние възнаграждаваме професионализма в работата и поощряваме отдадеността, с която нашите хора способстват за достигането на все по-високо ниво. Ние предлагаме водещи в отрасъла условия за нашите служители, както и постоянни възможности за развитие на техните умения чрез обучение и практика. Ние Ви предлагаме
• Работа в екип от високомотивирани специалисти;
• Възможности за обучения съобразно личните и професионални нужди;
• Атрактивно възнаграждение и пакет от социални придобивки;
• Предизвикателна работа в приятна и достойна среда.

Форма за кандидатстване

Избери файл(ове)
Няма избран файл Файла е твърде голям (>10mb) Моля изберете файл със следното разширение: .pdf, .doc, .docx, .png, .jpg, .jpeg, .txt