Изобилие от предложения в Мосю Бриколаж

18.02.2016

Топлите февруарски дни създават усещането за настъпваща пролет, която „разсъблича“ зимната сивота. Необичайно топлото време вдъхновява за освежаващи промени у дома! А Мосю Бриколаж те очаква с множество атрактивни предложения от класа.

В новия ни каталог ще откриеш букет от решения, с които лесно и изгодно ще подготвиш себе си и дома си за пролетното обновление!

Операция „Майстор Сръчко“ – за предвидени и непредвидени ремонтни дейности у дома, е добре винаги да си подготвен с нужните инструменти, като например акумулаторна бормашина B Green. С гаранция от 5 години и в комплект с куфар с 2 батерии, тя е изключително подходяща за всеки домашен майстор.


Акция „Подови метаморфози“– наред със супер цената за ламинирана подова настилка с декор дъб, сме приготвили и голям брой висококачествени подови настилки – ламиниран паркет, плочки, гранитогрес, килими и други на промо цени.


Всичко необходимо за домашния комфорт ще откриеш в магазините на Мосю Бриколаж. Избери нещо ново за дома, градината или лично за теб от изгодните предложения в новия ни каталог:


С уважение,
Mr.Bricolage