Настроение за Цветница и Великден с Мосю Бриколаж

20.04.2016

Слънчевите дни и наближаващите празници ни насърчават да потърсим зеленина и свежест – в дома и в градината. Време е за обновление и готовност за предстоящите дни! А Мосю Бриколаж те очаква с множество неустоими предложения. В новия ни каталог ще откриеш атрактивни решения, с които лесно и изгодно ще се погрижиш за себе си, за дома си и за градината си!

Операция „Рапсодия в зелено” – за красива морава на двора и в градината е важна добрата грижа и поддръжка. Освен програма за подхранване на трева в 4 лесни стъпки, при нас може да се възползваш и от изгодното ни предложение за електрическа косачка Alpina. С мощност от 1400 W, ширина на косене 38 см. и вместимост на коша от 40 л, тя е изключително подходяща за всеки градинар.


Акция „Шопска салата“ – Лятото наближава, наближава и времето за вкусна и неповторима шопска салата. Ако обичаш тази българска класика с пресни зеленчуци собствено производство, приготвили сме ти разсад зеленчуци 12 броя – домати, краставици, пипер на супер цена от 5,49 лв.Мисия “Нова кухня“– за да е уютно около теб за празниците, възползвай се от изгодното ни предложение за кухня „Лора“ с включен плот на цена от 299 лв.Още атрактивни предложения ще откриеш на страниците на новия ни промоционален каталог: