Нови „дрешки“ за любимия ни дом от Мосю Бриколаж

20.07.2016

Всеки дом говори много за личните усещания на притежателя си, за начина на живот и разбирането му за света. Или както се казва „по дрехите посрещат“… Някои от нас обичат естествените тонове и търсят хармония с природата, други искат да превърнат дома си в нещо специално с дъх на капучино и канела, трети залагат на модерното и актуалното за сезона, но истината е, че колкото хора сме, толкова и индивидуални желания имаме. В новия ни сезонен гид ще откриеш безброй идеи за свежи трансформации в декорацията на стените, пода, прозорците, а защо не и осветлението!

 

Мисия „Зашеметяваща цветна терапия” – Боядисването е вид терапия, която отваря врата към един различен свят в нашата стая и дом. Подбраните цветове ни зарежат с положителна енергия. Ако те води желанието за перфекционизъм и изумителен резултат, нашето предложение е декоративната интериорна мазилка DESIRÉ - изискана и уникална стенна украса, създадена, за да съчетае зашеметяваща красота, невероятна издръжливост и изключителна лекота на нанасяне. Идеална е за дома, офиса, хотела, магазина и всяка друга среда в класически или съвременен стил. DESIRÉ се предлага в бял цвят и лесно може да постигнеш перфектния нюанс на желания цвят в тониращите центрове на Mr. Bricolage.

Акция „На гости в Орегон” – Подът придава персоналност на интериора и подчертава атмосферата на дома. Ако американската мечта е твоето вдъхновение, възползвай се от гранитогрес от серията Орегон за 20,99лв/м2, който се отличава с новаторски дизайн и впечатлява с уникална визия. Серията е изключително подходяща за всички, които не се страхуват да експериментират и са готови да акцентират върху уникалния характер на своето жилище.


Операция „Кухненски подправки или околосветско пътешествие” – Уханните аромати в кухнята събуждат не само апетита ни, но също така и желанията ни да посетим едно или друго място и да опознаем различните национални кухни. А докато потеглиш на път, може да разгледаш нашите предложения за фототапети и стикери. Съвременните модели фототапети са самозалепващи и могат да се поставят и на врати, мебели и тавани, като цената им варира между 49 лв. и 85 лв. в зависимост от размера. Стикерите за стена са идеални за моментно настроение, както и за внасяне на ефекти с много живот и цвят в различни десени.

 

На страниците на новия ни сезонен каталог ще откриеш още атрактивни оферти, решения и съвети за освежаване и декорация на любимия дом!


С пожелание за страхотно настроение, много усмивки и весели летни емоции в освежаването на дома!