Пролетно събуждане на градината с Мосю Бриколаж

08.03.2016


Първа пролет чука на вратата и е време да прекараме слънчеви часове сред нашата любима градина, двор или малка тераса. Погрижете се за тях чрез новите предложения от каталога на Мосю Брилолаж – Пролетно събуждане на градината! За да облекчи труда на работливите градинари Мосю Бриколаж е готов да ви помогне с широката си гама от мотофрези, за лесна и приятна обработка на земята. Предлагаме ви Мотофреза Gardenia на промоционална цена от 599 лева:В новия ни каталог ще откриете множество решения, с които да направите своята градина приятно място за отдих и почивка. Изберете сами между десетките предложения от разноцветни корени от рози, плодни и цъфтящи храсти, плодни дръвчета, лозички, уханни цветни луковици, семена за зеленчуци и подправки, и разсад ягоди.


 
 

В няколко стъпки можете да претворите своя зелен оазис, засаждайки зелен килим от универсална тревна смеска. Така ще създадете наслада за очите и свежест, и чистота за душата!


Придайте облик, цвят и обновление на вашия дом и градина с новите предложения от каталога на Мосю Брилолаж – Пролетно събуждане на градината!