Райско убежище във вашата Баня с помощта на Mr. Bricolage

31.05.2016


Всеки от нас има нужда от малко време сам със себе си и далеч от работните и семейни грижи. В натовареното ни ежедневие именно в Банята откриваме убежището, в което да релаксираме, да се ободрим и да почерпим енергия за предстоящите задачи. В новия сезонен каталог Баня на Mr. Bricolage ще откриеш всичко необходимо за преобразяване на Банята в приказно красиво и практично място.

Операция „Пълен Релакс“ - Още от древността хората използват пречистващата и лечебна сила на водата. Когато сме под душа или във ваната, с нежна ласка тя отмива грижите ни и отпуска сетивата ни. В Mr. Bricolage ще намериш ефективни и изгодни предложения за душ система или вана. Изключително атрактивна оферта е хидромасажният панел Luxor с флорални елементи за 299,00 лв. с 6 хидромасажни дюзи и 2 години гаранция. Благоприятната комбинация от температура, сила и посока на струята доставят истинско домашно СПА изживяване.

 

Мисия „Цветове в Маракеш“ – За да се почувстваме комфортно и да изживеем истинско усещане за релакс, е важно да се погрижим не само за основните компоненти в своята баня, но и за аксесоарите в нея. Придай екзотичен стил на пространството с дозатор за течен сапун, чаша, поставка за сапун и WC четка от колекцията MARRAKESH с цени на отделните артикули от 10,99 до 32,99 лв. или създай дзен атмосфера със завеса за баня Exotic за 34,99 лв.

 

Независимо дали искаш само да подобриш комфорта в собствената си баня или си се насочил към пълна трансформация, в новия ни каталог ще откриеш ценни съвети от специалистите на Mr. Bricolage и множество атрактивни решения – мебели, аксесоари, текстил, плочки, душ системи и кабини, вани, мивки, осветление, бойлери и вентилатори, ВИК материали и още много, много артикули за красива и уютна баня!


И няколко полезни съвети:
За приятен и благоуханен мирис на хавлиите в банята сложи няколко капки от любимото си етерично масло на парченце плат. После го добави към хавлиите, докато са в сушилнята.
За по-цветно и весело настроение под душа монтирай светеща душ слушалка, която сменя цветовете си в зависимост от температурата само за 25.99 лв.


С пожелание за много отпускащи и релаксиращи моменти за тялото и душата!

С уважение,
Екипът на Mr.Bricolage - България