Рецепта за коледен уют от Мосю Бриколаж

16.11.2016

Коледно-новогодишните празници са все още далеч, но Мосю Бриколаж вече е подготвил за теб и за любимия ти дом една специална рецепта за коледен уют. Ето и нужните съставки!

Необходими продукти:
1. „Магическа украса“ – Благодарение на светещите декорации традиционният коледен декор оживява и внася празнично настроение. Множеството движещи се червени и зелени лъчи създават ефект на „звезден дъжд“. С предложението на Мосю Бриколаж ще „омагьосате“ различни повърхности, фасади, дървета и храсти. Най-ефектният начин да осветиш дома и градината е фасаден лазерен прожектор с червена и зелена светлина в 3 режима на работа, датчик за ден и нощ, дистанционно управление, покриващ площ от 50 до 80 м2, работещ до -20°С, на супер цена от 109 лв.

2. „Важна е идеята“– Навън може още да не е заснежено, но наближават все повече празничните дни и времето, прекарано заедно с любими хора. Мосю Бриколаж ти предлага безброй много идеи за празнични подаръци като яке от водоустойчива, дишаща материя, мека подплата от микрополар, воден стълб 8000мм, с цип, 6 джоба и маншети, пристегнати с велкро, черен свят, размери от S до XXL, на страхотната цена от 34,99лв.

3. „Вълшебни празници”– Създай вълшебна атмосфера в любимия дом в компанията на снежни човеци и коледни чорапчета. Наслади се на ароматна чаша чай и се възползвай от атрактивната оферта за декоративна възглавница, с размери 45х45см, от 100% полиестерно кадифе в коледен десен, на цена от 9,99лв.

Начин на приготвяне:Посети магазин на Мосю Бриколаж и се наслади на празничната атмосфера. Разгледай идеите за подаръци и коледни декорации и избери най-емблематичните за дома и любимите хора. Не забравяй да се възползваш от специалния талон за отстъпка, който дава -10% при покупка на коледна украса на всеки клиент, пазарувал във веригата до 30 ноември

В сезона на коледната магия и надежда всеки от магазините на Мосю Бриколаж в страната ще дари 2% от продажбите си на коледна стока, защото сме убедени, че всички ние имаме една обща цел – да живеем в по-добър свят. Даренията ще бъдат предназначени за различни социални каузи според нуждите на хората в София, Пловдив, Варна, Благоевград, Бургас, Русе, Плевен и Добрич.

И за финал:
Още множество атрактивни предложения за Коледен уют и топлина в дома и красиви празници ще откриеш на страниците на новия ни промоционален каталог:

С пожелание за добро настроение, приятно пазаруване и прекрасни празнични емоции,Mr.Bricolage