Рецепта за страхотно лято в Мосю Бриколаж

30.05.2016


След като се погрижихме за градината през пролетта, време е за почивка и забавления! А и лятото е почти тук! Във втората част на сезонния ни каталог Градина, ще намериш огромно разнообразие от градински мебели, осветителни тела, барбекюта, басейни и всичко останало, което ти е необходимо за едно страхотно лято!
Мисия „Отдих в градината” - Слънчевото време и почивката навън изискват и подходящите мебели, а ние сме ти подготвили страхотни предложения. Докато събираш слънчев загар, можеш да се излежаваш върху шезлонг Диего на цена от 179 лв. Ако искаш да събереш приятели на двора – тогава разгледай предложенията ни за комплекти маса със столове.

 

Акция „На море у дома”– Лято е. Топло е. Имаш градина, но нямаш време за море? Нашата алтернатива е басейн в двора. Можеш да избираш от голямо разнообразие на размери и модели. Ако разполагаш с по-малко пространство, тогава надуваем басейн с диаметър 3,05м на цена от 139 лв, ще свърши чудесна работа. Ако пък размерите не са проблем, разгледай предложенията ни за басейни с метална конструкция. Предлагаме и всякакви аксесоари за поддръжка, като част от тях са събрани в комплект за поддръжка на цена от 54,99 лв.


Мисия „Вкусна Скара”– Какво е лятото без градинско парти? А какво е градинското парти без барбекю? За любителите на скарата сме подготвили много предложения: барбекю на дървени въглища Vulcano за 129 лв., бетонно барбекю Denver за 299 лв., дървени въглища за 13,99 лв., течност за разпалване за 8,99 лв., и много други, без които барбекюто няма да е същото.На страниците на новия ни сезонен каталог ще откриеш още атрактивни оферти, решения и съвети за декорация на градината, грижа за басейна и вкусно барбекю!


А за десерт споделяме с теб рецептата на Мосю Бриколаж за страхотно лято!


Рецепта за страхотно лято
Необходими продукти:
Красива и поддържана градина
Удобни и функционални мебели
Басейн за разхлаждане
Барбекю
Забавна компания
и…
Много позитивно настроение
Начин на приготвяне:
След като си подготвил градината, вземи подходящите мебели, напълни басейна, запали барбекюто, покани приятели и се забавлявай!
С пожелание за страхотно лятно настроение, много усмивки и весело лятно прекарване в градината!

С уважение,
Екипът на Mr.Bricolage - България