Изгодна „зимна екипировка“ за твоя автомобил от Мосю Бриколаж

08.11.2016

Надяваш ли се на циганско лято през ноември, за да поразходиш летните гуми на колата още малко? Ако е така, време е да се отърсиш от носталгията по топлото време! Мосю Бриколаж е подготвил специални предложения за теб и за любимия ти автомобил, с които уверено и сигурно ще продължиш да се наслаждаваш на шофирането и пътуването през зимните месеци!

Операция „Смяна на сезоните и гумите“– Ако тепърва се замисляш за смяна на гумите и посещение на сервиза, нашето предложение е точно за теб! При покупка на зимни автомобилни гуми от Мосю Бриколаж, ще получиш 30% еднократна отстъпка от цените на дребно за монтаж, демонтаж и баланса им в центровете и сервизната мрежа за гуми „Диана”. Отстъпката важи до края на месец ноември при представяне на фактура или касов бон за покупката.
Пепоръчваме ти зимните гуми Tigаr и Fulda. В нашите магазини гуми Tigar се предлагат на супер цени от 54.99 лв. за 155/70 R13 до 89.99 лв. за 205/55 R16, а гуми Fulda – от 74.99 лв. за 155/70 R13 до 154 лв. за 205/55 R16.

Мисия „Чисти стъкла”– Един от индикаторите за това, че температурите навън са достатъчно ниски, за да сложим шал и шапка, са стъклата на колата. За да не губиш ценно време в търкане на прозорците на автомобила с импровизирана кърпичка, предлагаме ти спрей против изпотяване на стъкла – 300 мл. на цената от 8,99 лв.. За успеха на мисия „Чисти стъкла“, може да попълниш зимния арсенал на автомобила си и с други продукти от нашата автолистовка – като размразител за стъкла, зимни течности за чистачки и стъргалки за лед.

Акция „Безупречен старт“– Имаш ли проблеми с паленето на автомобила рано сутрин? Това може да означава, че акумулаторът е на края на силите си. За да не попадаш в нежелани ситуации в студените дни и нощи, предлагаме ти акумулатор Cronus – с мощност 50AH и 2 години гаранция, която важи без заверка в оторизиран сервиз, на специалната цена от 89,99 лв. до 30 ноември 2016 г.

Още неустоими предложения за теб и твоята кола ще откриеш на страниците на новия ни авто каталог:

С пожелание за приятно пазаруване и прекрасни ноемврийски емоции, Mr.Bricolage