Зимно вдъхновение за дома от Мосю Бриколаж

28.01.2016

Зимата продължава, както и времето, което прекарваме вкъщи, наслаждавайки се на домашния уют и топлина. Ако не ти се иска да мързелуваш пред телевизора и имаш желание и сръчност, ние ще те вдъхновим да подобриш дома си с нашите специални и изгодни предложения!

В новия ни каталог ще откриеш решения в няколко стъпки, с които ще създадеш наслада за очите и топлина за тялото!

Акция„Горещи дни и нощи“– наред с 1000-ватовия конвектор ELDOM на промо цена, сме приготвили и 15% отстъпка на всички камини, камери и печки на твърдо гориво, произведени в България и внос от Франция.


Мисия „Топло у дома“ – за да е топло на крачетата, възползвай се от изгодното ни предложение за килим, 140х200 см, 100% полипропилен, в различни видове десен.

Операция „Майстор Сръчко“– за предвидени и непредвидени ремонтни дейности у дома, е добре винаги да си подготвен с нужните инструменти, като например акумулаторна отвертка с голямо разнообразие от накрайници.


И както казва писателят Синклер Луис „Зимата не е сезон – тя е занимание!“ А всичко необходимо, за да се погрижиш за домашния комфорт, може да откриеш в магазините на Мосю Бриколаж. Разгледай нашите изгодни предложения в новия ни каталог:


С уважение,
Mr.Bricolage