Количка

Идеи и съвети

Нашите модерни готови решения за баня са вдъхновяващи и полезни за всеки дом. Те улесняват ежедневието, добавяйки стил и уют към интериора.
Тук ще ти покажем как с малки усилия можеш да водиш по-екологичен начин на живот. Да пестиш енергията и водата, да ограничаваш отпадъците...
Градинските мебели са неизменна част от устройството на всяка градина или тераса, особено когато очакваш гости на открито. Поставянето на маси и столове в двора преди партито е ключов момент за създаване на комфортна обстановка за твоите гости...
Време е да се насладиш на слънчевите дни и за срещи с приятели на открито и няма нищо по-приятно от събирането с тях край барбекюто. Ако още се чудиш какво барбекю да избереш, виж нашите съвети и избери идеалния за теб модел...

Какво да знаем при избора на санитария

Тоалетната е най-интимното помещение в дома, чиято единствена задача е да бъде практично и удобно. Виж каква санитария е нужна за изграждането му максимално функционално.

Какви санитарни принадлежности ще срещнеш в раздела

  • Тоалетни чинии;
  • Казанчета;
  • Моноблок;
  • Седалки (дъски);
  • Бидета;
  • Писоари;
  • Клекала;
  • Структури за вграждане;
  • Резервни части за казанчета;
  • Маншони.

Какво да знаеш при избора на санитария

При покупката на тоалетна чиния много важно е да обърнеш внимание дали трябва да бъде със задно или с долно оттичане. В първия случай изводът се свързва с вертикалния щранг отзад, а във втория е надолу към самия под.

По отношение на това дали ще се спреш на моноблок или на тоалетна с казанче, изборът е твой. Ако предпочетеш варианта с отделно казанче, улеснение за теб ще бъде, че можеш да го монтираш на избрано от теб разстояние. Този вариант изисква минимално количество материали. При моноблока предимство е по-добрият естетически вид, а недостатък - по-сложният монтаж.

Модерно решение за санитарията е вграденото казанче, при което видима е само тоалетната чиния. То създава изчистена модерна визия и е по-лесно за почистване и поддръжка.

Друга актуална тенденция в санитарията са висящите тоалетни чинии. Те създават усещане за повече простор, а и почистването на пода е по-лесно. Ако все пак държиш на класически модел, при който чинията се поставя върху пода на банята, не забравяй да закупиш и гумено уплътнение за него. Така сцеплението с пода ще е по-добро и конструкцията - по-стабилна.

За седалката е важно да знаеш, че макар дъските да са универсални, те не винаги пасват идеално на всяка чиния. Има чинии с различна форма (по-продълговати, по-овални и т.н.), така че обърни внимание на избрания от теб модел, преди да се спреш на седалка.

санитария

Защо да купим санитария от Mr. Bricolage

Нашата амбиция е да бъдем ценен съмишленик на всеки ремонт. На страниците на нашия онлайн каталог те очакват разнообразни видове и модели санитарен фаянс, аксесоари и принадлежности. Работим само с реномирани производители и продукти с доказано качество (италиански, български и др.).

В онлайн магазина ни всичко от санитарията е събрано на едно място, за да можеш по-лесно да сравниш характеристиките, цените и моделите и да направиш своя информиран избор. Ако търсиш изгодни решения, не пропускай да разгледаш нашите актуални промоции - винаги имаме топ продукти на неустоими цени!


Бърза и сигурна доставка до:
Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Плевен, Перник, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол и други.

0