Количка

Идеи и съвети

Нашите модерни готови решения за баня са вдъхновяващи и полезни за всеки дом. Те улесняват ежедневието, добавяйки стил и уют към интериора.
Тук ще ти покажем как с малки усилия можеш да водиш по-екологичен начин на живот. Да пестиш енергията и водата, да ограничаваш отпадъците...
Градинските мебели са неизменна част от устройството на всяка градина или тераса, особено когато очакваш гости на открито. Поставянето на маси и столове в двора преди партито е ключов момент за създаване на комфортна обстановка за твоите гости...
Време е да се насладиш на слънчевите дни и за срещи с приятели на открито и няма нищо по-приятно от събирането с тях край барбекюто. Ако още се чудиш какво барбекю да избереш, виж нашите съвети и избери идеалния за теб модел...

Както и всяка една друга категория в онлайн магазин Бриколаж, така и в тази ще откриеш качествени, модерни и евтини предложения, които ще те очароват със своето безупречно изпълнение. Тук сме събрали на едно място различни по вид кухненски мебели, сред които са готовите комплекти от дърво, шкафове, маси, вратички и други интериорни елементи с ключово значение за постигането на комфорт и естетика в тази част от дома.

обзавеждане за кухни

Какви кухненски мебели ще откриеш тук

Изборът на кухненски мебели е сред най-сложните. Покупката на подобен вид обзавеждане ще отвори една напълно нова страница в всекидневието ти, което изостря вниманието и те кара да изискваш максимума в ролята си на потребител. От магазин Бриколаж знаем колко е важно една кухня да бъде изисквана, практична, модерна и стилна, което ни мотивира да подберем и направим достъпни следните продукти:

  • готови кухни (комплекти) - при нас ще ги откриеш в уникален винтидж стил, който никога на няма да излезе от мода! Детайлите и орнаментиката са изящни, а общата визия на комплекта е красива и актуална. Включени са различни по вид модули - шкафове (горни и долни), чекмеджета, отделения за уреди, рафтове и др.;
  • шкафове - делят се на горни и долни, като могат да се поръчат в различни размери и цветове;
  • вратички (единични и двойни) - при тях водещото е да се затварят и отварят безпроблемно, както и да бъдат изработени от здрави и надеждни материали. При нас ще откриеш предложения, които отговарят точно на тези изисквания.

Други единични компоненти, като корпус за долен и горен шкаф, страници, завършващи цокъли и етажерки, са също част от продуктовия асортимент в този раздел. Предлагаме кухненски мебели на ниски цени и с качество, което никога няма да подложиш на съмнение.

На какво да наблегнеш при избор

Освен на стойността на продукта, важни са и други параметри, като дизайн, размери, качество, ниво на практичност и прочее. Покупката на нови кухненски мебели е събитие, което до голяма степен предопределя комфорта у дома занапред. Все пак в кухнята готвим и се храним, а ако нямаш подходящо обзавеждане под ръка, нищо от това няма да ти спори и да ти носи удоволствие най-вече!

Какво е актуално при този вид обзавеждане

Много е важно да знаеш какви са тенденциите при избора на кухненски мебели. Напоследък за най-актуално се определя обзавеждането във винтидж стил (каквото ще видиш тук), както и това с класическа и минималистична визия.


Бърза и сигурна доставка до:
Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Плевен, Перник, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол и други.

0