Количка

Идеи и съвети

Нашите модерни готови решения за баня са вдъхновяващи и полезни за всеки дом. Те улесняват ежедневието, добавяйки стил и уют към интериора.
Тук ще ти покажем как с малки усилия можеш да водиш по-екологичен начин на живот. Да пестиш енергията и водата, да ограничаваш отпадъците...
Градинските мебели са неизменна част от устройството на всяка градина или тераса, особено когато очакваш гости на открито. Поставянето на маси и столове в двора преди партито е ключов момент за създаване на комфортна обстановка за твоите гости...
Време е да се насладиш на слънчевите дни и за срещи с приятели на открито и няма нищо по-приятно от събирането с тях край барбекюто. Ако още се чудиш какво барбекю да избереш, виж нашите съвети и избери идеалния за теб модел...

Когато имате дворно място, барбекюто е неизменна част от оборудването му. В повечето случаи, летните градински партита биват основавани на вкусната храна приготвена под открито небе.

Какви видове барбекюта ще открием в сайта

Както във физическите магазина така и в сайта на Mr. Bricolage можете да откриете широка гама от барбекюта, подходящи аксесоари, разпалки и препарати за правилното им поддържане.

• На газ

Предлагаме голям избор с различни характеристики. Варират ценово според размера и качеството. Можете да изберете и колко икономично желаете да бъде. Лесно е за употреба и създава неустоими вкусови усещания.

• На дървени въглища

Колкото и странно да звучи, дори и да е по-трудоемко за приготвяне, барбекюто на дървени въглища създава неповторим вкус на храната. Всеки от нас е усещал опушения аромат на приготвеното. В Mr. Bricolage ще намерите различни размери, цветове и материали, задоволяващи изискванията дори и на най-капризните.

• Въглища и брикети

Помислили сме и за тях. Предлагаме широка гама въглища, стърготини, пелети, лава камъни, чипс, дори оцветители за огън, подпомагащи забавлението от готвенето.

• Разпалки и препарати

Помагат за бързото запалване.

• Аксесоари

Има ли някой, който не обича симпатичните и полезни приспособления? В този раздел предлагаме скари, вилици, грил кошници, духала, комплекти прибори, плотове за пица и още много интересни добавки, подпомагащи вашето готвене.

Как се поддържат правилно

За да запазите уреда, се налага да отделяте част от времето си за почистването му. Какво трябва да правите всеки път?

• Загрявайте го максимално преди изключване, това го дезинфекцира
• Със специална четка, изстържете остатъците от храна по скарата
•Вадете скарите, за да ги измиете
•Проверявайте тавичката за мазнина, ако е много пълна има опасност да се подпали
•Почиствайте и металните части под скарите с телена четка
•Веднъж годишно е препоръчително по-сериозно чистене. Разглобявайте барбекюто и почистете всичко по отделно. Кисненето във вода с препарат помага за сваляне на натрупаните мазнини. След сглобяването го нагрейте, за да може да обгори. Когато приключите е готово за зазимяване.

Качество от Mr. Bricolage

В Mr. Bricolage предлагаме продукти гарантиращи качество и надеждност. Доказали сме с годините, че не правим компромиси независимо от всичко. Клиентите ни знаят, че могат да ни се доверят на 100%. Ако сте пазарували от нас вече сте наясно, ако не сте, заповядайте в магазините ни още днес, за да ви убедим!

 

барбекюта за двор


Бърза и сигурна доставка до:
Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Плевен, Перник, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол и други.

0