Количка

Електроматериали

Идеи и съвети

Нашите модерни готови решения за баня са вдъхновяващи и полезни за всеки дом. Те улесняват ежедневието, добавяйки стил и уют към интериора.
Тук ще ти покажем как с малки усилия можеш да водиш по-екологичен начин на живот. Да пестиш енергията и водата, да ограничаваш отпадъците...
Градинските мебели са неизменна част от устройството на всяка градина или тераса, особено когато очакваш гости на открито. Поставянето на маси и столове в двора преди партито е ключов момент за създаване на комфортна обстановка за твоите гости...
Време е да се насладиш на слънчевите дни и за срещи с приятели на открито и няма нищо по-приятно от събирането с тях край барбекюто. Ако още се чудиш какво барбекю да избереш, виж нашите съвети и избери идеалния за теб модел...

Без значение дали ти предстои цялостно обновяване на дома, или планираш лек ремонт на някоя от стаите, електроматериалите са компонент с ключово значение. Те имат широко приложение както в бита, така и в промишлеността.

Какви видове кабели можеш да откриеш в раздела

Захранващи кабели

В категорията те очакват над 100 вида. Мостовите кабели са в разновидности 2 х 1,5 мм², 2 х 2,5 мм², 2 х 4 мм², 3 х 1,5 мм². Можеш да избереш модел с дължина 10 м, 25 м или да поръчаш на метър.

Многожилните проводници ШКПЛ за променлив ток са 3 х 1 мм², 3 х 4 мм², 4 х 1,5 мм² и също могат да се закупят на метър или в разфасовка от 10 или 25 м.

Тук ще откриеш още ПВ-А1 и ПВ-А2 проводници с диаметър 0,75 мм², 1 мм², 1,5 мм², 2,5 мм² и др.

Ако за твоята електроинсталация са нужни ПСГК, ШВПС, СВТ или други видове кабели, разнообразни техни разновидности те очакват в раздела ни с електроматериали.

Комуникационни кабели

В каталога ни ще откриеш коаксиални , LIYY, FTP, UTP, ПТПВ, боксове и други комуникационни проводници във всичките им разновидности.

Какви други електроматериали предлагаме

 • апартаментни табла: стълбищни автомати, табло за 2, 4, 8, 12, 24 и т.н. предпазителя, табло за бойлер (единично, двойно, тройно);
 • кабелни канали. Можеш да избереш кабелни канали от PVC с различни форми: квадратни, правоъгълни или полукръг. Наред със стандартните бели модели предлагаме и такива с цвят на орех, дъб и др., които можеш да съчетаеш с цвета на подовата настилка;
 • кабелни обувки: клеми от порцелан, разклонителни клеми, превключвачи, кабелни накрайници;
 • кабелни превръзки;
 • аксесоари за закрепване: изолирбанд, мултицет, шуц. гайки;
 • клеми и скоби;
 • предпазители;
 • разпределителни кутии: за вграждане, за открит монтаж, противовлажни;
 • термошлаух;
 • трансформатори;
 • фасунги;
 • щепсели и щекери.

Защо да пазаруваш от Mr. Bricolage

Електроматериалите, които ще откриеш в раздела, ще ти помогнат да изградиш изцяло нови електроинсталации, както и да ремонтираш стари съществуващи мрежи. Mr. Bricolage е директен вносител на реномирани европейски и световни производители. Всички електроматериали в раздела отговарят изцяло на международните стандарти за качество и надеждност.

Можеш да разгледаш предложенията ни на място в нашите магазини в София и страната, както и да поръчаш с бърза и сигурна доставка онлайн. Всеки месец имаш възможност да се възползваш от многобройните ни промоции и да си осигуриш качествени мебели, аксесоари, инструменти, строителни материали, подови настилки, железария, електроматериали и много други продукти за строителството и ремонта на отлични цени. Довери се на качеството с bricolage.bg!

електроматериали


Бърза и сигурна доставка до:
Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Плевен, Перник, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол и други.

0