Количка

Строителни материали

Идеи и съвети

Нашите модерни готови решения за баня са вдъхновяващи и полезни за всеки дом. Те улесняват ежедневието, добавяйки стил и уют към интериора.
Тук ще ти покажем как с малки усилия можеш да водиш по-екологичен начин на живот. Да пестиш енергията и водата, да ограничаваш отпадъците...
Градинските мебели са неизменна част от устройството на всяка градина или тераса, особено когато очакваш гости на открито. Поставянето на маси и столове в двора преди партито е ключов момент за създаване на комфортна обстановка за твоите гости...
Време е да се насладиш на слънчевите дни и за срещи с приятели на открито и няма нищо по-приятно от събирането с тях край барбекюто. Ако още се чудиш какво барбекю да избереш, виж нашите съвети и избери идеалния за теб модел...

Дървен материал

Дървесината намира широко приложение в съвременното строителство. Нейните качества са многобройни, а недостатъците минимални. Това прави дървения материал все по-предпочитана суровина от страна на предприемачите и строителите-аматьори, които желаят да подобрят условията на живеене в дома си.

В нашия магазин ще откриеш каталог с различни видове дървени дъски и профили, които предлагаме на бройка. Купи онлайн и се възползвай от отлични цени и редовни промоции.

Какъв дървен материал ще намериш в Бриколаж

При нас той е разнообразен по вид и спектър на приложение:

  • OSB плоскости - използват се като декорации и при строителството на сглобяеми къщи. Чудесно допълват плоскости, шперплат и дъски от дърво;
  • Профили от дървесина - композитното дърво се използва за направата на фасадни облицовки, огради, декоративни цели и др.;
  • Дъски - мебели, декорация и др.

Строителните и ремонти дейности включват в спецификата си и употребата на висококачествен материал от дърво, който е импрегниран и напълно готов за експлоатация. Ние винаги имаме богат асортимент от предложения, които са изцяло съобразени с потребностите на съвременното строителство. Купи евтин дървен материал на промоция и осъществи всеки един малък и голям проект.

За какво е подходящ

За да можеш да използваш дървесината, тя трябва да е на първо място правилно обработена. В зависимост от вида дърво, се използват и различни методи на импрегниране с цел предотвратяване на увреждане. След като защитата е налице, може да се премине и към експлоатация на дървесината. Тя намира отлично приложение при направата на:

  • Мебели;
  • Подови настилки;
  • Кофражи и ламинирани плоскости;
  • Фурнири;
  • Ламперии, врати, покрив и др.

Естествените материали са винаги за предпочитане, защото се славят с отлични топлопроводими и изолационни качества, по-евтини са от останалите, могат да се обработват без значение от сезона и са устойчиви на киселинни основи.

Цената на бройка ли е

В Бриколаж можеш да купиш изгодно дървени плоскости по време на акция, като цената, която ще откриеш, е на бройка. Реши какво количество ще ти е необходимо, за да започнеш и завършиш проектите си по възможно най-добрия начин. Вдъхни живот на идеите си, свързани с екстериора и интериора. Купи сух дървен материал, който е лек и удобен за използване. Стани майстор за пример.

Акции и промоции

Няма човек, който да не обича акции и промоции, а при нас те са постоянни. Имплементирай всичките си идеи, които отдавна чакат да бъдат реализирани. Днес е твоята възможност да проектираш в реалността и най-смелите си проекти, свързани с дома.


Бърза и сигурна доставка до:
Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Плевен, Перник, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол и други.

0