Количка

Машини за пречистване на въздуха

Идеи и съвети

Нашите модерни готови решения за баня са вдъхновяващи и полезни за всеки дом. Те улесняват ежедневието, добавяйки стил и уют към интериора.
Тук ще ти покажем как с малки усилия можеш да водиш по-екологичен начин на живот. Да пестиш енергията и водата, да ограничаваш отпадъците...
Градинските мебели са неизменна част от устройството на всяка градина или тераса, особено когато очакваш гости на открито. Поставянето на маси и столове в двора преди партито е ключов момент за създаване на комфортна обстановка за твоите гости...
Време е да се насладиш на слънчевите дни и за срещи с приятели на открито и няма нищо по-приятно от събирането с тях край барбекюто. Ако още се чудиш какво барбекю да избереш, виж нашите съвети и избери идеалния за теб модел...

Пречистване на въздуха

Въздухът, който дишаме, не винаги е достатъчно чист, за да сме напълно спокойни за здравословното си състояние. Прах, газове, дим и някои други вредни фини частици - нито един от тези елементи не е желателно да попада в дихателната ни система, тъй като могат да причинят алергични състояния и дори по-тежки пристъпи. Децата са най-уязвими в случая, като те се влияят негативно и от сухия въздух, а и стайните растения си имат своя 'принос'; за недружелюбната обстановка у дома. Подобри я с уредите за пречистване от онлайн магазин mr-bricolage.bg.

реди за пречистване на въздуха

Какви уреди се използват за пречистване на въздуха

За наше голямо щастие, съвремието ни предлага доста ефективни решения за подобряването на домашната обстановка. Уредите за пречистване на въздуха от прах, цигарен дим и други замърсители, са доста популярни машини, използвани в затворени помещения като жилища, офиси, магазини и др. Съществуват и цели системи, които са подходящи за филтрация на търговски площи, като ако искаш да подобриш климата у дома, е препоръчително да заложиш на:

  • Антибактериална UV лампа за пречистване с ултравиолетова светлина;
  • Въздухопречиствател с 4 степени на филтрация и филтър с активен въглен;
  • Овлажнители за въздух с непрекъснато източване.

Избери подходяща машина и се увери в нейните ползи. Подходи с отговорност към обстановката у дома и се довери на иновациите в технологичен план. Те ще ти помогнат да водиш един по-пълноценен начин на живот. Поръчай онлайн от Бриколаж и плати ниски цени.

От какви замърсители можеш да се предпазиш

Уредите за пречистване са достъпно и евтино средство за премахване на вредители като прах, цветен прашец, мухъл, козина, фини частици UFP, бактерии и вируси, летливи съединения и др. Тези елементи не бива да са вкъщи в прекомерни количества, за да не станат причина за поява на алергии и други здравословни проблеми. Помисли и за съвременните начини за овлажняване на въздуха, които също са желателни да присъстват във всяко жилище.

Как работят

Уредите за пречистване и овлажняване са подходящи за астматици, пушачи, хора с любимци, семейства с деца и др. Изборът на система за филтрация трябва да е съобразен с вида филтри и големината на машината, за да бъде нейната употреба пълноценна. Нивата на шум са също от значение, за да не те дразни присъствието на подобен уред у дома.

Когато ги включим в режим за работа, машините за пречистване спират разпространението на вредните елементи посредством улавящи филтри. Уредът е проектиран да засмуква въздуха и частиците в него, а след това да извежда в обратен ред пречистения.


Бърза и сигурна доставка до:
Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Плевен, Перник, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол и други.

0