Рецепта за пролетно настроение в Мосю Бриколаж

22.03.2016

 

Пролетта дойде! Време е да посрещнем новия живот и красотата! Време е да почистим, подрежем, подготвим и засеем зеленчуковата, овощната и цветната градина! В новия ни каталог ще откриеш верни помощници за градината и букет от решения, с които лесно ще създадеш своето райско кътче!


Операция „Магията на градинарството“– Подготви градината за ново начало, като почистиш сухите, счупените или повредените от измръзване клони. За кастрене и резитба на малки дървета и храсти твой верен помощник ще бъде градинска ножица Fiskars с интелигентен тресчотков механизъм PowerStep.


Мисия „Цветни метармофози“– за ароматни пролетни емоции в градината сме подготвили огромно разнообразие от цветни композиции: познатият ни люляков мирис, богатството от кълбовидни съцветия на хортензията, наситено червените цветове с продължителен цъфтеж на мушкато калиопе както и още много други.Освен атрактивни предложения, на страниците на новия ни сезонен каталог Градина ще откриеш проекти, решения и новости за работа в градината!


А за десерт споделяме с теб рецептата на Мосю Бриколаж за пролетно настроение!


Необходими продукти:
3 ч.ч. Любов към градината
1 брой Верен помощник – градински инструменти и уреди
500 г Вкусно меню за почвата
1 кг Усмивки
Вдъхновение на вкус
и…
Щипка вълнение

 

Начин на приготвяне:
Почисти градината от стари дървета и храсти. Нахрани почвата с тор и обогатители и аерирай. Засади желаното – зеленчуци, овошки, цветни красоти. Поливай в точното време. Радвай се на сътворената от теб красота и се наслаждавай на пролетта!

С пожелание за много пролетно настроение, много слънчеви усмивки и много пролет в душата!