Уют и топлина в дома с Мосю Бриколаж

28.10.2016

Навън е студено и топлината в дома сякаш иска да избяга? Ако е така, може да се възползваш от специалните предложения, които Мосю Бриколаж е подготвил за теб и за любимия ти дом – с тях лесно и ефективно ще внесеш уют в дома и ще стоплиш сърцата на близките ти!

Мисия „В горещия свят на камините“ – Ако уютната светлина на запален огън в камината те привлича, но не ти е до рязане на дърва, събиране на пепел и почистване на сажди, тогава може да избираш от над 10 модела електрически камини и облицовки за тях. Едно от страхотните ни предложения е електрическа камина Галилей Голд -1500W, 2 степени, 43х58х15см, 1 режим имитация на огън и 2 режима отопление, цветове злато, сребро на цена от 259 лв. За повече уют може да се комбинира с облицовка Класик, имитираща натурално дърво орех на цена от 239 лв.

 

Мисия „Топли одеяла” – Ноември е перфектният сезон за мързеливи часове, прекарани в леглото или на дивана с най-меките и топли одеала. С ароматна чаша чай може да се насладиш на любим сериал или книга, завит с полиестерно одеяло с размер 130х170 см само за 19,99лв.

 

Акция „Духът на Коледа“– Навън може още да не е заснежено, но наближават все повече празничните дни и времето прекарано заедно с любими хора. Освен различни идеи за подаръци, Мосю Бриколаж ти предоставя и специален талон за отстъпка, който дава -10% при покупка на коледна украса.

Още повече атрактивни предложения за уют в дома и красиви празници ще откриеш на страниците на новия ни промоционален каталог:


С пожелание за приятно пазаруване и прекрасни празнични емоции, Mr.Bricolage